DESPRE NOI - RULOURI EXTERIOARE

Producatori rulouriSC Power TOP SRL este o companie cu capital privat roman. Expansiunea companiei are la baza dorinta de a oferii servicii de inalta calitate, intr-o piata in plina dezvoltare. Cand lucram la un proiect, tratam cu atentie fiecare amanunt, din faza de documentare pana la etapa finisarii. Prioritatea noastra principala este satisfactia clientului. Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate.
( mai mult )

Get Adobe Flash player

INTREBARI FRECVENTE

De ce rulouri exterioare din aluminiu?

Pentru ca sunt usor de intretinut. Au o manevrare usoara folosind sisteme de deschidere automata cu telecomanda si sisteme de protectie la inchidere. Au o durata mare de viata si stabilitate in timp.

Usile de garaj se pot monta pe interior cat si pe exterior?

Da, usile de garaj sunt produse care se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exteriorul acestuia sau direct pe plafon. Flexibilitatea modelelor pe care vi le putem oferi permite instalarea lor pe orice fel de constructie. Montarea se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta) sau in spatele golului (nu necesita caseta).

Ce beneficiu din p.d.v. al securitatii imi ofera usile de garaj?

Securitatea este mult sporita datorita rezistentei mecanice deosebite a materialului. Este prevazuta cu sisteme de blocare care nu permit ridicarea manuala (fortata), din exterior a intregii usi de garaj. Poate fi prevazut cu sisteme de blocare speciale antiefractie. Ghidajele acestor usi de garaj sunt realizate din aluminiu extrudat, deosebit de rezistent la fortare.

Din ce material sunt confectionate usile?

Toate elementele usii de garaj realizate din aluminiu sunt vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci ofera rezistenta in timp si intretinerea este deosebit de usoara.

Cat de aerisit va fi garajul meu ?

Lamelele de aerisire asigura mentinerea unui climat optim in interiorul garajului, permitand eliminarea noxelor, asigurarea unui nivel de umiditate corespunzator iar fantele de aerisire din lamele, ofera incintele neaerisite suficient o buna aerisire si permite patrunderea luminii in garaj.

Rulourile imi vor afecta temperatura casei ?

Cu ajutorul rulourilor puteti avea o temperatura constanta astfel va impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara si previn pierderile de caldura pe timpul iernii.

Rulourile exterioare pot fi comandate in culori diferite?

Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere.